2010 yılından itibaren üretim yapılmamaktadır. Meydan Fabrikasında kullanılan jeneratör, Makine İkmal Daire Başkanlığında kullanılmak üzere gönderilmiştir.

Laboratuvarımız tarafından onay verilen unlar üretime sevk edilmektedir.

Hamur yapımında kullanılan malzemeler :

Un, su, tuz , maya ve ekmek geliştirici

 

Hamur kestart makinesinde kesilerek konik yuvarlamaya gelir. Fitil halinde pasalara dizilip fermantasyon odasına gönderilir.

Fermantasyon odasında belirli oranda nem ve sıcaklığa tabi tutularak elde edilen fermente hamur pişirme bantlarına alınır

 

Ortalama 18 – 20 dakika 230 – 250 derecelik tünel fırında pişirilen ekmekler soğutma bantlarında dillendirilmektedir. Soğuması sağlanan bu ekmekler kasalanarak satışa sunulmaktadır.